Şehit Hüseyin Utku Gülbahar Anaokulu
Afşinbey Mahallesi, Nedim Mercimek Sokak, Bina No6, Daire No 1 Afşin/KARAMANMARAŞ

VİZYON

Okulöncesi eğitim programlarını okulumuzda uygulayarak, Atatürk İlke ve İnkılapları doğrultusunda yaratıcı,sorgulayan,değerlendiren,araştıran bireyler yetiştirmek için ekip ruhuyla sevgimizi de katarak okulöncesini toplumun tüm kesimlerinde yaygınlaştırmak.

MİSYON

Okulumuz 36-68 aylık olarak çocukların fiziksel, duygusal, zihinsel ve sosyal gelişimlerini sağlamak, yaparak yaşayarak öğrenme ortamlarını oluşturmak, onlara saygı, sevgi, işbirliği, sorumluluk, hoşgörü, yardımlaşma ve paylaşma, doğa sevgisi davranışlarını kazandırmak, Atatürk ve değerlerini benimseyen, kendine güvenen, saygılı ve sorumlu bireyler olarak yetişmelerine temel hazırlayan okulöncesi eğitim kurumuyuz.

Öğretim Şekli :NORMALEĞİTİM

NORMALEĞİTİM